/Passie
Waarom wij Zuid-Afrikaanse wijnen kiezen.
/Proeven
Onze wijnen proeven.
Thuisdegustaties & events
/Kies & koop
Comfortabel van thuis uit uw bestelling plaatsen.
/Bubbels & wijnbar
Voor iedere gelegenheid komen wij naar u toe.

Vier het leven met Zari Sparkling Grape! 
Geniet van de natuurlijke, gezonde goedheid van 100% Kaapse pitloze Muscaat-druivensap dat glinstert in het glas en bruist in de mond.

Het onderzoeken van meer dan honderd gekurkte, gemengde en geconcentreerde druivensapmerken geproduceerd in de regio, resulteerde uiteindelijk in de productie van een eersteklas product gemaakt van 100% pure Kaapse zaripitloze muskaatdruiven. De droom van een niet-alcoholisch sprankelend en uniek druivenconcept werd realiteit.
Een nieuwe drank die zou inspelen op nieuwe veeleisende markten en levensstijlen door mooi verpakt en lekker te zijn, vergelijkbaar met de beste Zuid-Afrikaanse wijnen.

De naam Zari, geïnspireerd op de gouden of zilveren draad geweven door luxueuze, traditionele oosterse zijde, is ideaal om glamour en sprankeling toe te voegen aan vieringen en feestelijke gelegenheden.

De flessen ontworpen voor Zari hebben een mooi design . Verscholen tussen de goddelijke, in wijnranken gehulde motieven, kun je enkele van de inheemse schepselen van de Kaapse wijnlanden, een Kaaps witoog vogeltje,  een Afrikaanse monarchvlinder en  Kaapse dwergkameleons spotten. Natuurlijk ontbreken de trossen van de  Kaapse Muscaatdruiven  waarvan Zari-sappen worden geperst, niet op de fles.

Zari is verkrijgbaar in twee varianten.

Royal Gold

Natuurlijk zoete en aromatische smaken bieden een verfrissende kant-en-klare infusie van het beste van Kaapse zonneschijn en terroir, met de geur van citroenbloesem en jasmijn die schittert in het glas en in de mond en een heerlijke kamperfoelie-afdronk

Ruby

Natuurlijk zoete, verfrissende infusie met een fascinerende robijnrode kleur. De kleine bubbelachtige gloed onthult een vleugje munt, citrusbloemen en kaneel en biedt een feestelijke schuimmousse bij het gieten en een heerlijke aromatische afdronk.

Te bestellen per 6 flessen in de webshop, of afhalen per twee.

Bestellen? Klik hier.  

.

 

 

Wijnland Zuid-Afrika

/Geschiedenis
Geschiedenis
Kom meer te weten over de geschiedenis van de Zuid-Afrikaanse wijnbouw.
/Zegel van oorsprong
Zegel van oorsprong
Intussen heeft Zuid-Afrika Officiële appelaties .
/Druivensoorten
Druivensoorten
Zowel rode als witte druiven worden aangeplant en tot wijn verwerkt.
/Klimaat
Klimaat
Het klimaat beïnvloed de smaak en kwaliteit van de wijnen.

Aanmelden